Sundhedstilbud på arbejdspladsen

Sundhedstilbud på arbejdspladsen

Som medarbejder er det attraktivt at blive ansat i en virksomhed, hvor du får adgang til forskellige sundhedstilbud.

For ikke nok med, at det kan spare dig for en masse tid og penge at være omfattet af sundhedstilbud på arbejdspladsen, giver det dig også langt bedre forudsætninger for at leve et sundere liv, når din arbejdsgiver investerer ressourcer i din sundhed. Derfor er det ikke kun løn og pension, du skal have med i overvejelserne, når du skifter job.

I de seneste år har der været vækst i udbuddet af sundhedsydelser på de danske arbejdspladser. Udviklingen hænger sammen med, at arbejdsgivere i langt højere grad end tidligere er blevet opmærksomme på deres ansvar for medarbejdernes sundhed. Samtidig er det blevet en trend at lade sundhedstilbud indgå som et strategisk element til at fastholde og tiltrække personale.

Arbejdsgivernes mest populære sundhedstilbud:

  • Frugtordning
  • Sundhedsforsikring
  • Massage og zoneterapi
  • Motionsfaciliteter på arbejdspladsen
  • Vaccination
  • Firmasport
  • Sundhedstjek

Som medarbejder kan du altså spare mange penge på fitnesscenteret, hvis din arbejdsgiver selv har indrettet et motionsrum. På nogle arbejdspladser er det endda tilladt at dyrke motion i arbejdstiden, så her kan du oven i købet spare tid. Derfor er det vigtigt, at du er opmærksom på, hvilke sundhedstilbud din nuværende og kommende arbejdsgiver har.

Mangler der sundhedstilbud på din arbejdsplads?

Ønsker du en frugtordning på din arbejdsplads, eller vil du foreslå din arbejdsgiver at tilbyde massage, så kan du som medlem af Frie Funktionærers fagforening få råd og vejledning til, hvordan du kan fremlægge ønsket for din chef. Ring til os på telefon 63 13 85 50.

Oprettet: 10-01-2017