Store forventninger til efteruddannelse i 2017

Store forventninger til efteruddannelse

De danske virksomheders budgetter viser, at der er sat mange penge af til efteruddannelse af både ledere og medarbejdere i 2017.

I de kommende år får efteruddannelse en større betydning i mange virksomheder. En stor procentdel af de danske virksomheder har nemlig meldt ud, at de vil bruge flere penge på uddannelse. Fordelingen kan ses i figuren nedenfor.

Planer For Efteruddannelse 700 440

Kilde: Lederne

Hos Frie Funktionærer har vi fokus på, at mange jobs i fremtiden bliver erstattet af digitale systemer og robotter. Derfor er det glædeligt, at de danske virksomheder har sat mange penge af til efteruddannelse i 2017.

Fremtidens arbejdsmarked

I marts måned holder Frie Funktionærer tre fyraftensmøder om fremtidens arbejdsmarked. Her vil fremtidsforsker Anne-Marie Dahl gøre os lidt klogere på, hvordan arbejdsmarkedet ser ud om 10-15 år.

Ønsker du efteruddannelse?

Måske har netop din arbejdsplads sat flere penge af til formålet. Så snak med din chef, hvis du mener, at du skal have efteruddannelse. Det kan både gavne dig og din arbejdsplads. Og husk, at Frie Funktionærer tilbyder mange spændende kurser inden for IT, kommunikation, sociale medier m.m.

 

Oprettet: 08-02-2017