LinkedIns Job Search-app

Kortere vej til dit næste job

Med LinkedIns Job Search-app har du som jobsøgende mulighed for at være opdateret om ledige jobs i nærheden af dig.

Du kan tilpasse søgningen, så den matcher de jobs, du søger, samt i hvilke områder af landet. På den måde kan du konstant holde dig opdateret på jobmarkedet og se, om der er et job, der matcher din profil.

Store krav til din LinkedIn-profil

Dine kompetencer og oplyste interesser kan være afgørende for, hvilke jobs LinkedIn vil anbefale dig.

Vi har talt med Annemarie Kirk, der er ekspert i digitale medier. Annemarie er positiv over for den nye jobsøgningsapp og mener, at det er vigtigt at gøre noget ekstra ud af sin LinkedIn-profil, så virksomheden får et klart billede af personen bag.

Søg direkte gennem appen

Du har mulighed for at søge direkte gennem appen med smart apply ikonet, hvorefter virksomheden modtager en udskrift af din LinkedIn-profil.

- Så snart LinkedIn har et job, der matcher din profil, vil du modtage en notifikation på din telefon. Det sparer tid og er samtidig en meget effektiv måde at holde sig opdateret som jobsøgende, fortæller Annemarie Kirk.

Det får du med LinkedIn Job Search-app

  • Et hurtigt overblik over jobs i nærheden af dig.
  • Mulighed for at se, om du har kontakter på LinkedIn, der kender til virk-somheden.
  • Mulighed for at ansøge direkte gennem LinkedIn.
  • Besked via. ”Notifikation”, når virksomheden har læst din ansøgning og set din profil.

Måske fremtidens jobsøgning

Der er flere virksomheder, som har fået øjnene op for at slå ledige stillinger op på LinkedIn. Det kan giver dem et hurtigt overblik over ansøgerne og kan være lettere at overskue, end hvis man modtager 150 ansøgninger, som skal læses igennem.

Ifølge Annemarie Kirk er denne form for jobsøgning særligt god og tidsbesparende for de mindre virksomheder, som ikke har en HR-afdeling og de resurser, det kræver at varetage opgaven med kommende ansættelser.

Som jobsøgende er dette et af de nyeste redskaber til jobsøgning, så download appen, og du er måske et skridt nærmere dit næste job.

Oprettet: 23-02-2017