Frie Funktionærers lønsikring er bedst i test

Vores lønsikring er "bedst i test"

Frie Funktionærers lønsikring er kåret som Danmarks bedste af Forbrugerrådet Tænk. Ifølge afdelingschef Ulrik Karlsen fordi det er en lønsikring med fokus på formål frem for profit.

Forbrugerrådet Tænk har gennemført en lønsikringstest til deres blad "Forbrugerrådet Tænk Penge". 11 supplerende lønsikringer udbudt af forskellige fagforeninger og a-kasser er med i testen. Frie Funktionærer fik førstepladsen, mens bundplaceringen gik til Business Danmark. Se skema med Forbrugerrådet Tænks bedømmelser (pdf)

Danmarks bedste lønsikring

Det glæder afdelingschef Ulrik Karlsen, at netop Frie Funktionærers supplerende lønsikring er blevet kåret til Danmarks bedste af Forbrugerrådet. Han er ikke i tvivl om, hvad der gør udfaldet:
- For os er det ikke det kommercielle fokus, der er afgørende, men det at tilbyde de bedst mulige vilkår og den mest kompetente hjælp til vores lønsikrede.

Derfor dækker lønsikringen fx også, hvis man selv siger sit job op. Der er ingen selvrisiko, hvilket betyder, at der er udbetaling fra første ledighedsdag, og så får de lønsikrede også det bedste genplaceringsforløb hos Frie Funktionærer.

FAKTA om supplerende lønsikring:

  • En supplerende lønsikring er en ekstra ydelse udover dagpengene.
  • Den kan udbetales i op til 12 måneder, hvis man mister sit job eller selv siger op (gælder kun hos Frie Funktionærer).
  • Hos Frie Funktionærer kan man få en samlet månedlig udbetaling på op til 80 pct. af sin løn i ledighedsperioden.
  • Prisen varierer fra 50 til 1.000 kr. om måneden på en dækning fra 1.000 til 20.000 kr. udbetalt før skat.
Læs mere

Personlig rådgivning

- Hos os får du en personlig karriererådgiver, der følger dig gennem hele forløbet, fordi vi gerne vil bringe vores lønsikrede bedst muligt videre, forklarer Ulrik Karlsen. Det har også været oplevelsen bl.a. for Tina Bild Carr, der manglede udfordringer i sit job og fik hjælp gennem sin lønsikring.

- Jeg har kun godt at fortælle om mit forløb med min rådgiver og hele teamet bag. Jeg fik bl.a. vejledning i at opbygge mit CV med større fokus på mine kompetencer og hjælp, når jeg skulle forberede mig på jobsamtaler, fortæller en glad Tina Bild Carr, der endte med helt at undgå ledighed og i stedet finde et andet job med udvidede ansvarsmuligheder.

Unikt lavt antal ledige

Resultatet af den målrettede sparring og rådgivning i forbindelse med jobsøgning er, at halvdelen af forsikringstagerne faktisk har fundet nyt arbejde, allerede inden de bliver formelt ledige. 
- Med en ledighedsprocent på kun 1,5 blandt de lønsikrede viser det, at vores produkt både giver økonomisk sikkerhed og høj jobgaranti, siger Ulrik Karlsen. 

Oprettet: 25-04-2017