Frie Funktionærer har fået overrakt prisen som Danmarks bedste lønmodtagerorganisation af Great Place to Work

Frie Funktionærer er Danmarks bedste lønmodtagerorganisation

Masser af respekt mellem chefer og ansatte skaber trivsel hos Frie Funktionærer. Lønmodtagerorganisationen er netop blevet kåret som landets bedste at være ansat i.


Ved en stor prisuddeling sent tirsdag aften kårede organisationen Great Place to Work Danmarks bedste arbejdspladser målt på medarbejdertilfredshed. Her blev Frie Funktionærer, der har hovedkvarter i Odense, den bedst placerede lønmodtagerorganisation.

Samlet set er Frie Funktionærer rykket 10 pladser op ad listen og er nu på en fornem 7. plads i gruppen af 136 mellemstore virksomheder.

- Det er vi selvfølgelig enormt stolte over, for det betyder meget for os at være en god arbejdsplads. Både for at kunne tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere, og fordi glade ansatte yder en bedre service over for medlemmerne, siger direktør Jørgen G. Jørgensen.

Spørgeundersøgelse

Firmaets ca. 80 ansatte har svaret på et spørgeskema om alt fra arbejdsforhold og trivsel til relationen til ledelsen. Konklusionen fra samtlige medarbejdere var, at lønmodtagerorganisationen er ”et rigtig godt sted at arbejde”, der præges af respekt og troværdighed.

- Som medarbejder er det især vigtigt, at vi har så flad en ledelsesstruktur. Vi kan altid gå til chefen og oplever, at vi bliver lyttet til – det er vigtigt for trivslen, siger koordinator i a-kassen og næstformand for samarbejdsudvalget, Susan Nygaard, og fortætter:
- Derudover er det sociale samvær højt prioriteret. Vi dyrker fællesskabet, og det gør, at vi har et godt kollegaskab og går glade på arbejde.

Vi har fokus på trivsel

Det er anden gang, Frie Funktionærer deltager i Great Place to Work. Sideløbende har virksomheden arbejdet aktivt med trivslen blandt andet på medarbejderseminarer og på interne møder – en indsats, der med topplaceringen i bagagen vil fortsætte:

- I fremtiden bliver konkurrencen om den gode arbejdskraft kun endnu hårdere, og der vil vi fortsat gerne skille os positivt ud. Der er altid plads til forbedringer, og at have tilfredse ansatte vil altid være et højt prioriteret fokusområde for os, siger Jørgen G. Jørgensen.

FAKTA

  • I Great Place To Works trivselsundersøgelse blev Frie Funktionærer den lønmodtagerorganisation, der har de mest tilfredse ansatte.
  • Frie Funktionærer er en partipolitisk uafhængig fagforening og a-kasse med i alt godt 30.000 medlemmer.
  • Der er ca. 80 ansatte, og hovedkvarteret ligger i Odense.
  • I undersøgelsen svarer de ansatte anonymt på 59 spørgsmål om trivsel, ligesom en ekstern evaluering af arbejdspladsens kultur indgår i bedømmelsen.

For yderligere oplysninger kontakt direktør Jørgen G. Jørgensen på mobil 40313477 eller pressekonsulent Heidi Callesen på mobil 29734311.

Oprettet: 15-11-2017