Mette Ahler

Mød Mette

Siden 2005 har Mette været ansat i Frie Funktionærer. Gennem årene har Mette arbejdet i forskellige afdelinger, og i dag arbejder hun som assistent i afdelingen for medlemsaktiviteter, der står for alt vedrørende arrangementer og kurser i fagforeningen.

Sans for koordinering til medlemmernes fordel

Mette har tidligere arbejdet i receptionen i Kvikservice, som er den enhed, der tager imod opkald og mails fra Frie Funktionærers medlemmer. Herefter gik turen til økonomiafdelingen, hvor Mette fik ansvar for en række koordineringsopgaver blandt andet i forbindelse med fagforeningens arrangementer.

Og sansen for planlægning og koordinering var så stærk, at Mette blev tilbudt udelukkende at arbejde med medlemsaktiviteterne i fagforeningen. Det er en rolle, som hun er meget glad for. Det giver hende nemlig mulighed for at komme i tæt dialog med Frie Funktionærers medlemmer: ”Jeg elsker kontakten med medlemmerne, og jeg ser det som min fornemmeste opgave at yde dem en god service”.

Hjælper med alt omkring arrangementer og kurser

Det er Mette, der bl.a. sørger for, at du får en plads ved siden af din veninde, når I har bestilt billetter til et arrangement og ønsker at sidde sammen. Det er også Mette, der sender dig en ny kvittering på dit bestilte arrangement, hvis kvitteringen er forsvundet fra din mailboks.

Mette udsender også evalueringsskema til alle de medlemmer, som har deltaget i et arrangement. Evalueringsskemaet er et vigtigt redskab, der hjælper Frie Funktionærer med at forbedre arrangementerne: ”Vi forsøger hele tiden at gøre vores arrangementer og kurser bedre”. I den forbindelse er evalueringsskemaet helt afgørende”.

En rejselysten bogorm

Mette elsker at rejse, og hun forsøger at rejse et par gange om året. Helst til steder, hvor der er varmt! Senest har hun været på ferie i Tyrkiet.

Mette går også meget op i at læse. Den seneste bog, hun har læst, hedder "Øen" og er
skrevet af Victoria Hislop, og den vil hun gerne benytte lejligheden til at anbefale. Bogen handler om øen Spinalonga ved Kretas kyst.

Spørgsmål til Mette?
Mette kan svare på alt vedrørende Frie Funktionærers arrangementer og kurser. Du kan kontakte Mette på mea@f-f.dk

Oprettet: 06-10-2016