Æbler, pærer og pris på fagforening

Æbler, pærer og pris på fagforening

I gårsdagens udgave af Politiken var der en oversigt over prisen på medlemskab af en række a-kasser og fagforeninger – og historien er, at der er penge at spare, hvis man vælger den billigste.


Frie Funktionærer ligger pænt placeret i den billige halvdel, på trods af, at avisen sammenligner æbler med pærer. Politiken har nemlig valgt at stille nogle fagforeningers billigste og meget skrabede medlemstyper over for andre fagforeningers dyrere varianter – vel vidende, at indholdet er helt forskelligt. Det er efter vores mening en forkert måde at gøre det på.

Politiken har erkendt fejlen

Politiken har i en mail til Frie Funktionærer senere på dagen erkendt, at de i artiklen ”Stor forskel på prisen, når a-kasse og fagforening er samlet ét sted” har begået en fejl. De tal, de sammenligner, er ikke korrekte, og de forskellige fagforeningers placering på listen er derfor ikke pålidelig.

Det vigtigste for os er dog, at du har en fagforening, der dækker dine behov - og her er Frie Funktionærer den eneste fagforening, der tilbyder fuld juridisk dækning, uanset hvordan du er medlem. Du kan se alle mulighederne under fagforening.

Oprettet: 11-01-2016