A-kasse med mange fordele

Fordele ved a-kassen

Der er mange fordele ved at være medlem af Frie Funktionærers a-kasse.

Frie Funktionærers a-kasse tilbyder billigt kontingent og en høj service, altid med udgangspunkt i den enkeltes situation.

Professionel service og dagpenge til tiden

Du får professionel service og er sikret hurtig hjælp og rettidig udbetaling af dagpenge, efterløn m.v. En stab af medarbejdere med stor brancheerfaring og ekspertviden inden for a-kasse og jobsøgning sikrer dig en hurtig og effektiv hjælp videre i dit arbejdsliv.

Mest tilfredse medlemmer

Vi er kendt for at have de mest tilfredse medlemmer - dokumenteret ved, at vi i flere tilfredshedsundersøgelser og benchmarking blandt alle a-kasser flere gange er blevet kåret som Danmarks bedste a-kasse. Vores produktivitet er høj – og det ses på kontingentet til a-kassen, som hos Frie Funktionærer er lavere end fx kontingentet i ASE, KRIFA, Det Faglige Hus A-kasse, HK’s A-kasse m.fl.

Stiftet i 1961 og tværfaglig i 2002

Vi er en tværfaglig a-kasse for alle lønmodtagere, selvstændige og studerende. Vi blev stiftet i 1961 under navnet Firma-Funktionærernes Arbejdsløshedskasse. Vi blev tværfaglige i 2002 og ændrede vores navn til Frie Funktionærers a-kasse.