Billig a-kasse for alle

Så er du økonomisk sikret, hvis du mister dit job.

Bliv medlem af Frie Funktionærers a-kasse. Så kan du få op til 18.403 kr. hver måned i dagpenge, hvis du skulle gå hen og miste dit job. Vi hjælper dig naturligvis også med jobsøgningen, så du hurtigt finder et nyt job.

Alle kan blive medlem af a-kassen, uanset hvad du arbejder med, og hvilken uddannelse du har. Det er gratis at blive medlem af a-kassen, hvis du er studerende.

Det får du i a-kassen:

  • Dagpenge ved ledighed og barsel
  • Rabat på forsikringer
  • Topplacering på Trustpilot
  • Professionel hjælp til jobsøgning
  • Mulighed for efterløn
  • Enkel selvbetjening
  • Mulighed for lønsikring
Meld dig ind i dag!
A-kasse 468,- pr. md.

Professionel, effektiv og ærlig service

Du er altid sikret hurtig hjælp og rettidig udbetaling af dagpenge og efterløn.

Bedst i test

I 2014 havde vi som en af de eneste a-kasser en fejlprocent på 0 i vores sagsbehandlinger. Af den grund er vi også a-kassen med de mest tilfredse medlemmer, hvilket vores status som en af de bedst bedømte a-kasser på Trustpilot bekræfter. I flere tilfredshedsundersøgelser og benchmarkingtests er vi kåret som Danmarks bedste a-kasse. 

Vi er skarpe på prisen

Vi har sammensat et prisstærkt a-kassemedlemskab, som er billigere end kontingenterne hos flere af vores konkurrenter. Prisen for medlemskab af Frie Funktionærers a-kasse er 468 kr. pr. måned, som er fradragsberettiget hos SKAT. Dermed giver du reelt kun 312 kr. om måneden for medlemskabet, og vi sørger for, at du automatisk får tildelt fradraget.

Hvem kan blive medlem?

Alle lønmodtagere og studerende over 18 år kan blive medlem af Frie Funktionærers a-kasse. Det gælder uanset uddannelse, eller hvad du arbejder med. Du kan også blive medlem, hvis du er selvstændig.

For at blive medlem af a-kassen skal du have bopæl i Danmark, medmindre du er udstationeret af en dansk arbejdsgiver eller arbejder i et land, hvor du ikke har ret til at være omfattet af en arbejdsløshedsforsikring.